Woensdag 4 juli 2018 was het eindelijk zover. De officiële bevestiging kwam binnen. We hebben als zorgboerderij het Kwaliteitswaarborg Zorgboerderij Certificaat gehaald. De Federatie Landbouw en Zorg heeft alles rondom de certificering goedgekeurd
.

28 juni is de Adviesraad Sociaal Domein bij ons op de zorgboerderij geweest. Twee dames vertegenwoordigden deze raad. Deze Adviesraad zal de gemeenteraad voorzien van gevraagd, maar ook van ongevraagd advies over ontwikkelingen, beleid en verordeningen op de drie taakvelden van het Sociaal Domein: Wmo, Jeugdzorg en Werk en Inkomen. Het betreft hier bijvoorbeeld advies over hoe de gemeente omgaat met de WMO of de verstrekking van gemeentelijke voorzieningen in het kader van Jeugdzorg.

Wie weet kan deze Adviesraad nog wat betekenen voor de zorgboerderij.

De dames kregen eerst een rondleiding op Groenteboerinnetje èn onder het genot van een glaasje fris nog wat informatie over onze zorgboerderij.


Op zaterdag 22 juni 2019 was het zover, de kantine werd geopend!
In de nieuwe schuur is een ruimte gecreëerd waar een mooie kantine gemaakt is voor de zorgboerderij.
We kunnen daar gezellig met elkaar pauzeren, er is gelegenhedi voor het voeren van een gesprek, er kan gekookt/gebakken worden en er is vast nog veel meer te bedenken.
We zijn er erg blij mee.
Onze wethouder W. Potze heeft de kantine officieel geopend en dkeshift heeft deze feestelijke dag muzikaal opgeluisterd.
Een erg fijne dag, waar we met een zeer tevrden gevoel op terugkijken.